За активната ваканция. С любов.

Най-добрият другар на талията ви
За активната ваканция. С любов.

Йога шалте, въже за подскачане, спортни обувки, екип... Подредихме ги хубавичко в куфара и .... забравихме, че съществуват = ) Това сполетя любимите ни фитнес принадлежности миналата година, по време на лятната ни, супер ваканция. Не ни разбирайте погрешно – никак не ни липсваше желание да ги използваме. Даже имахме енергия в излишък.

Просто не се наложи. Случи ни се това, което при всички е с различен сюжет, но има един и същ краен резултат. Порадвахме се на т. нар активна ваканция! От ходене по света пеша, от игри на плажен волейбол и футбол, танци и хайкинг под слънцето и под дъжда, не ни остана време за основната програма. Тази, на която обикновено разчитаме, за да поддържаме фигурата си стегната и секси.

Ако съвсем в средата на август и вие страдате от угризение на съвестта, че за две седмици ще преустановите фитнес сесията се, надейте. Обратното. Възползвайте се от почивката си, за да я направите максимално динамична, интересна и раздвижена. Странно или не, тя може да ви помогне да изгорите повече калории, отколкото любимият ви комплекс от упражнения. Вижте тук как.

Освен това, не забравяйте, че тялото има нужда да релаксира от време-навреме. И след цяла година яко бачкане в офиса и в залата - да се отдаде на разсеяно нищо-правене = )

А за да не ви е адски трудно да си възвърнете фитнес навиците после, правете като нас: след почивката сграбчете графика със сесиите си и го спазвайте стриктно. Така няма да се налага да се подлагате на диети със съмнителен детокс елемент = )

Е, честито лято! Стягайте багажа за следващото пътешествие.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май