Звезден фитнес пример: Анди Макдауъл

Страхотна и на 53 години
Звезден фитнес пример: Анди Макдауъл

Убедени сме, че сте гледали романтичната лента на режисьора Майк Нюъл "Четири сватби и едно погребение". И вероятно ще се съгласите с нас, че това е една от най-добрите роли на американската актриса Анди Макдауъл, въпреки торбата от продукции, в които се е снимала тя през последните години.

В киното къдрокоската бе жена на много мъже и всички я обичаха (в реалния живот - само на двама). Раздаде куп романтични целувки и изплака тонове, ама тонове сълзи. А днес, на 53 години, Анди е все така свежа, привлекателна и красива - абсолютно готова да се снима в още няколко розови комедии. Каква е тайната на вечната й младост ли? Ето тази:

Йога, светилището

Актрисата не просто е фен на древната индийска практика, а я практикува редовно вече 25 години. Започва да прави различни асани, когато е бременна с първото си дете. Но постепенно интересът й към практиката се задълбочава и тя се запознава с други медитативни и дихателни техники. Редовно изпълнява някои от пречистващите йога ритуали и даже има "ден за мълчание". Тогава, логично, не говори с никого и е абсолютно спокойна и отпусната.

"Йога ми помогна много – в комуникацията с хората, в работата, в личния живот. Научи ме да взимам по-добрите решения, да се фокусирам по-лесно, направи ме по-осъзната. Не знам как бих могла да живея, без нея, тя е моето светилище", коментира в интервю за новия брой на сп. "Yoga” калифорнийката.

Добавя, че, благодарение на индийската наука, успява да се справя със стреса, който й причинява работата в киното. Освен това, Анди е аюрведа-последовател, спазва млечно-вегетарианска диета и приготвя храната си сама – с много любов и внимание.

Естествена красота

outnow.chНе е случайно, че козметичният бранд "L'Oreal" избра именно Макдауъл за свое рекламно лице. Дълги години Анди остаряваше красиво с продуктите на козметичния гигант, карайки много жени да се грижат за себе си чрез тях.

Всъщност, актрисата е абсолютен почитател на използването на натурална козметика и остро отрича пластичната хирургия. Подобно на индийската жена, разчита най-вече на своята чаровна усмивка, за да пленява хората около себе си.

А най-щастлива я правят децата й – двете й прекрасни дъщери и синът й, които обича наистина силно и с които се гордее много.

Ако питате нас, Анди е прекрасна! С удоволствие бихме я гледали в още сто и една романтична комедии.

А вие харесвате ли я?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май