Другар в спортуването

Имате ли такъв?
Другар в спортуването

Последния път, когато накарах приятеля си да правим йога заедно, той си намери... ново гадже ;) Е, шегувам се, де. За ваше успокоение (и за мое), все още сме заедно и все още е почти невъзможно да го въвлека в любимите си фитнес занимания.

За щастие, успях да си намеря друг партньор в тренирането и нещата се наредиха някакси.

А днес съм абсолютно сигурна, че споделената фитнес сесия е наистина хубаво нещо. Затова, ако и вие още нямате съмишленик в спортуването, ще ви препоръчам бързичко да си намерите такъв. Ето защо:

За фитнес вдъхновение

Признайте си, понякога и на вас ви липсва такова, нали? Нормално е, не се тревожете. Вместо да го търсите в интернет обаче или на други още по-необичайни места, може веднага да се обадите на другарчето си и да поискате помощ в мотивирането.

Е, възможно е да се случи обратното. Вие да се превърнете във вдъхновяваща сила и да накарате приятеля/приятелката си да се размърда в тренировка. Важен все пак е крайният резултат – че ще спортувате! Какво по-хубаво от това?

За усъвършенстване

Състезавате се непрекъснато с партньора си? Измервате фитнес постиженията си? Сравнявате ги (разбирайте: редовно мерите мускули и броите "плочки")? Супер! Това е повече от чудесно. Защото, в крайна сметка, ви помага да прогресирате в заниманията си. И ви кара да продължавате напред, с нови сили и енергия.

За забавление + креативност

Ще се уверите, че спортуването се превръща в по-лесна мисия, когато непрекъснато влагате в нея тонове добро настроение. За целта, впрегнете въображението си и със съмишлениците си (дано да станат повече с времето) редовно си организирайте различни спортни инициативи. 

А победителят в тях нека да почерпи компанията и бързо да измисли нещо ново и още по-интересно, за да разнообрази програмата =) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май