Тип-топ с фитнес топка 3

Готови ли сте да поспортувате с любимката си?
Тип-топ с фитнес топка 3

Тя безспорно е едно от нещата, които обичаме. И не само. Ползваме я редовно във физическата си подготовка, а понякога – даже и като алтернатива на седенето.

А най-хубавото е, че с нея могат да бъдат изпълнени един милион страхотни упражнения за цялото тяло. Затова няма съмнение, че фитнес топката, наричана още "швейцарска"', е един от най-ценните ни спортни атрибути. Ако и вие я възприемате по същия начин, тогава ще ви призовем днес отново да потренирате с нея.

Може да направите, например, това или тези движения. A в случай, че сте в настроение да експериментирате, нека ви покажем едно ново, a? Фитнес погледнато, то представлява обикновено бицепсово сгъване, но освен за ръцете, е много полезно и за краката - натоварва най-вече мускулите на прасеца.

Та, готови ли сте за тип-топ преживяване? Да действаме тогава:

Застанете с лице към стената, вземете швейцарската си любимка и я опрете в нея, на нивото на талията. Ръцете ви трябва да са добре изпънати и да държат топката в долната й част.

Сега се повдигнете на пръсти и, натискайки длани в надуваемия спортен атрибут, го търколете контролирано по стената нагоре, докато предмишниците ви не заемат успоредна на пода позиция. Ето така.

Върнете се в изходнo положение и ето ви едно повторение! Направете още 11, за да станат четен брой ;) После починете и, ако имате сили, реализирайте още една серия.

Следващия път повече ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май