Тип-топ. С фитнес топка

Подобрява координацията, укрепва пояса и усъвършенства балансовите умения
Тип-топ. С фитнес топка

Бъдете благосклонни към нас днес, защото сме готови за пълни самопризнания. Цялата истина е... че обичаме играчки. Всякакви – от високо-технологични бижута до абсолютно изчанчени щуротии с, на пръв поглед, неясна употреба. Трябва да признаем обаче, че сме особена порода колекционери-вещомани. Събираме и съхраняваме само полезни предмети, а най-често – забавни фитнес приспособления с многобройни приложения.

Последното ни шопинг прегрешение пък ни доведе до закупуването на още един лично-егоистичен подарък. Осъдително или не, само преди броени дни се сдобихме с фитнес топка!

Наричана още швейцарска, сладураната се оказа сравнително компактна, евтина и полезна. Смирено зае малък кът в дома ни и остана там до следващо повикване...

Ако си мислите, че я оставяме да събира прах с дни обаче, грешите. Никога не бихме си позволили да й причиним подобно нещастие! Както и на себе си. Защото тя е невероятна спортна "джаджа", с която могат да се изпълняват куп прекрасни упражнения за цялото тяло. Не само за коремната област, както може би си мислите.

Характеристики: надуваема е и съществува в различни размери и цветове (нашата е морско-синя), с диаметър от 45 см до 75 см. Може да бъде намерена във всички спортни магазини и по-големи шопинг центрове, a цената й е наистина поносима.

Сигурни сме, че вече и вие искате една, нали? Купете си тогава! Истината е, че с нея може да тренирате дори когато гледате телевизия - просто като седите на нея ;) Тя предизвиква на двубой балансовите ви умения, като с всяка следваща сесия усъвършенства способността ви да пазите равновесие. А това неусетно ще ви принуди да подобрите и стойката си.

Е, влезте в тип-топ форма с фитнес топка. Ще ви дадем начален тласък с това супер упражнение за хубаво дупе и бедра: 

  1. Легнете по гръб на постелка и отпуснете ръце до тялото, с длани към земята.

  2. Сложете ходилата на швейцарската си любимка.

  3. После бавно повдигнете дупето на прилично разстояние от земята. Задръжте така за известно време, като напрягате седалищните мускули.

  4. Спуснете дупето отново на пода. И направете още няколко повторения.

Е, ползвайте топката си със здраве и настроение.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май