Подай ми дъмбела, ако обичаш!

Ето така...
Подай ми дъмбела, ако обичаш!

Мили приятели, нека ви уведомя, че на официално равнище рубриката ни "Той и тя в кухнята/в тренировката" приключи. Неофициално – ще продължаваме да търсим и да интервюираме двойки, които готвят или спортуват заедно. Защото искрено вярваме, че когато грижата за здравето и фигурата е споделена, резултатите са двойно по-добри.

Междувременно, искам да успокоя необвързаните измежду вас. Хей, не е задължително с фитнес партньора си да имате интимни отношения! Не е задължително той да е от противоположния пол. Нищо подобно. Може да тренирате и с най-добрия си приятел/приятелка, с родителите си, с децата си. Накратко – с всеки, който е готов да сподели спортния ви дух и хъс.

А ако вече имате такъв незаменим другар, нека ви покажа едно упражнение, което бихте могли да изпълнявате заедно.

Готови ли сте?

  • Застанете прави с гръб един към друг, с разкрач малко повече от широчината на раменете. Постарайте се разстоянието между вас да не е повече от 30 см, а ако се наложи, ще го регулирате впоследствие.
  • Единият от вас, когото за улеснение ще наречем А (другият ще е B, познахте), нека хване дъмбел или медицинска топка в ръце.
  • Сега се снишете, докато дупетата ви си кажат "здравей", при което А ще подаде дъмбела/топката на B по ето този начин: 

819730Fitwell.bg (колаж)

  • Изправете се контролирано. Този път е ред на B да подава фитнес атрибута на А, но този път размяната ще се извърши над главата. Когато това стане, вече ще може да се похвалите с 1 повторение.

819731Fitwell.bg (колаж)

  • Целта ви е да направите общо 20, да почините и да се преборите за още една серия.

Пробвайте! Адски забавно е :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май