100% мотивация: жена свали 40 килограма

100% мотивация: жена свали 40 килограма

Най-важното

Отново ще ви запозная с една невероятна мотивираща история, за жена, която успешно се преборила с наднорменото тегло и коренно е променила външния си вид и начина си на живот. Това със сигурност ще послужи за пример на тези, които искат да постигнат същото като 35-годишната Кели Еспития.

Кели е една средностатистическа американка, с работа в офис през целия ден и нездравословен начин на живот. Тя се храни с бърза и вредна храна, а движението е смалено до минимума. През 10-те години, след завършването на колежа до момента, в който тя решава да се пребори с наднорменото тегло, тя е качила повече от 50 килограма. Когато тя минава 100 килограма, решава, че е време за промяна и се захваща с трудната и тежка задача да се върне отново във форма.

В допълнение към проблемите с теглото, тя получава лоши новини и от докторите. Те и казват, че ако не промени коренно начина си на живот, е заплашена да се разболее от диабет. Това послужило като червена лампичка за Кели и тя решава да започне да се грижи за тялото си.

Първата стъпка е да промени начина си на хранене. Тя заменила всичката бърза храна с домашно приготвена, като е намалила до минимум солта, захарта и мазнините. Тя намалява и порциите, като ги разпределя през целия ден. Тя се храни по правилото на 5-те хранения, като според нея това и е помогнало постепенно да намали храната.
1388576Shape
Малко след като променила начина си на живот, Кели започва да тренира 3 пъти седмично. Първоначално започва с 15-20 минути кардио и после силови тренировки. Постепенно тя увеличава интензитета на кардио тренировките и увеличила тежестите на силовите тренировки. Тя не иска бързо да отслабне, но постепенно се бори с наднорменото тегло. 2 години след като започнала да тренира, тя забелязва, че вече е 60 килограма и се чувства по-добре.

С усмивка на устата, Кели обяснява кой е бил най-големия недостатък на нейното отслабване, а именно, че трябва да смени целия си гардероб, защото не може да си облече старите дрехи. Като загърбим шегите, тя обяснява, че здравето е основната причина, която я е крепяла през първите и най-тежки месеци на тренировка. Тя е доволна от постигнатото и заявява, че повече никога няма да се отпусне така и ще се поддържа във форма.

Вижте още: Да отслабнем лесно и бързо.

Вижте още: Как да свалим 10 сантиметра от талията си.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април