Как да свалим 10 сантиметра от талията за 10 дена

Как да свалим 10 сантиметра от талията за 10 дена

Най-важното

Този тренировъчен план е изготвен от звездния фитнес инструктор Трейси Андерсън. Ако искате да постигнете желания резултат, трябва да правите тази тренировка 6 пъти седмично, като правите между 30 и 60 минути кардио преди тренировката. Тази тренировъчна програма няма да остави нито един незасегнат мускул.

1. Подпрете се на коленете и ръцете си, с лице към земята. Коленете трябва да са един до друг, а ходилата ви колкото се може по далеч. Започнете да вдигате крака си на горе, като той е изпънат. Започнете с 5 повторения на крак и завършете 10-те дена с 13 повторения. 

2. Застанете в поза за лицева опора. Подпрете се на единия крак, а други го сгънете към коленете, а после го вдигнете на горе, като се разтегнете максимално. Това е 1 повторение. Направете 30 повторения.

3. Застанете в поза за лицева опора, след това вдигнете лявата си ръка на пред и десния крак на зад. След това сменете ръцете и краката. Направете по 10 повторения на страна.

4. Застанете отново в поза за лицева опора. Кръстосайте си краката и направете лицева опора. След като я направите, вдигнете си задния крак и го изпънете на горе. Направете така 10 повторения и след това сменете краката и отново направете същото повторение.

5. Легнете на страни и се подпрете на ръката си, която е изпъната. Направете така 15 повторения на упражнението страничен мост.

6. Клек подскок. Направете 10 повторения на това упражнение.

7. Напад - подскок. Направете 12 повторения, като смените крака си с подскок.

8. Лицева опора-подскок. Направете лицева опора и след това скочете. Направете така 15 повторения.

Тази тренировка трябва да я правите в продължение на 10 дена, като имате само 1 почивен ден.

Вижте още: Как да свалим 1 килограм следващата седмица.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май