Мъж свали 20 килограма и направи мечтаното тяло само за 4 месеца

Мъж свали 20 килограма и направи мечтаното тяло само за 4 месеца

Най-важното

45-годишният Мат Манинг, който е инженер в Охайо, е имал едно средностатистическо американско тяло, леко закръглено и леко отпуснато. Но след като се записал в програма за отслабване той успява само за 4 месеца да направи невероятното тяло. Освен че той свалил 20 килограма, той печели 50 милиона от това състезание. Манинг обяснява, че сега децата му го мислят за супер-герой, което го кара да се чувства силен и способен да защити семейството си.
05ed9f49-0f8b-1da1-4fd2-850d25ec8b3d
Той споделя, че е бил пределно мотивиран не заради паричната награда, а заради това, че иска да изглежда по-добре и най-вече да се чувства по-добре.

В началото на 4-месечната тренировъчна програма Манинг е тежал 100 килограма, което не е много, но най-големия успех, който той постигна е, че успя да натрупа мускулна маса.

Неговия хранителен режим е бил много труден - той е трябвало да приеме всичките си дневни калории между 8 сутринта и 4 след обяд. Освен това, той е тренирал по 2 пъти на ден, като сутрин е правил кардио, което спомага свалянето на килограми, а вечер е правил силови тренировки, които му е помогнало да натрупа мускулна маса.

Тази мотивираща история цели да покаже, че всеки може да промени начина си на живот и да започне да изглежда по-добре и най-вече да се чувства по-добре.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Прочетете още: Правилата за фитнес и сваляне на килограми.

Вижте една невероятна трансформация.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май