Вълшебно одеяло

За хубави спомени
Вълшебно одеяло

Морски бриз. Лагерен огън, приятно пращящи съчки. Песен на китара. Бачата. Лунна пътека...

Нуждаете се само от едно пухкаво одеяло, за да скриете влюбените си намерения под него, нали? Няма проблем! ChappyWrap е идеалната гарнитура към лятната романтика, в която сте се потопили най-доволно.

Меката завивка е дело на американката Бет Холър Ласалса. Една лятна сутрин Бет отворила скрина на спомените, за да потърси в него нещо интересно и вълнуващо. И го намерила веднага.

Сетила се как преди години, заедно със семейството си, посрещала изгрева, наметната с топло одеяло. Идеята да върне миналото я накарала да потръпне от щастие. А за да я реализира, потърсила помощта на Моника Шелтън – добра приятелка от детството.

Впоследствие двете отворили малка фабрика в Германия и започнали да изработват цветните си покривала на специален стан за жакардови тъкани. Интересното е, че шарките са втъкани в плата, а не отпечатани, като щампи. Резултатът: изпъкват перфектно и от двете страни.

Както може да се досетите, процесът на обработка на материите обаче е порядъчно сложен. След тъкачния стан, ChappyWrap се "разхождат" по куп други машини - за премахване на мъха и допълнително изглаждане. За да се получи накрая меко, луксозно, изкушаващо одеяло за всякаква употреба.

Добрата новина е, че може да избирате между модели с разнообразни мотиви: от слончета до тенис ракети. Лошата е, че сладураните не са предвидили доставка до България. За стойността на магическата наметка пък изобщо няма да говорим...

Защото спомените са безценни, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май