Тренировката на Силвестър Сталоун

Тренировката на Силвестър Сталоун

Най-важното

Силвестър Сталоун е известен с ролите си в популярните филми от края на миналия век "Рамбо" и "Роки" и пълните със звезди филми "Непобедимите". Във всички филми Слай показва перфектното си тяло. Той може да е прехвърлил 60-те, но продължава да е в невероятна форма. Вижте една седмица от неговата тренировка.

Понеделник и петък. Слай започва с лежанка (4 серии по 10 повторения), флйс (4 серии по 10 повторения), вдигане на дъмбели за гърди (5 серии по 8), вдигане на дъмбел (наведете се на пред и вдигнете дъмбела на горе), коремни преси и подскоци.

Вторник и Четвъртък. Вдигане на дъмбели на страни (4 серии по 10 повторения), вдигане на дъмбели на страни, когато сте наведени (4 серии по 10 повторения), вдигане на лост за бицепс (4 серии по 10 повторения), дъмбели за бицепс (4 серии по 10 повторения), крив лост (4 серии по 10 повторения), бутане за трицепс (4 серии по 10 повторения), дъмбел над глава за трицепс (4 серии по 10 повторения).

Сряда и петък. Набляга се на кардио и коремна преса и крака. Бягане 20 минути, скачане на въже 10 минуи, клек, напади, дъска, коремни преси, странични преси, набиране.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април