Рамбо завинаги

66-годишният Силвестър Сталоун продължава да се грижи за впечатляващата си фигура
Рамбо завинаги

Той убива само тези, които ТРЯБВА да бъдат убити. Лошите! Но пък "броячът му за трупове" работи в непрекъснат режим – за всеки случай, че по тази земя злодеите не са малко.

Може да се похвали с желязна психика, рядко показва емоциите си, а чувството му за хумор е с лек смъртоносен привкус. Забранил си е да се влюбва, но жените го обичат. Неговата дума винаги е последна, ала никога не се сбогува, защото е почти безсмъртен... 

Той е Рамбо. И е такъв само и единствено заради Силвестър Сталоун. 

Факт. 66-годишният американски актьор създаде легендарен екшън герой, за когото ще говорят още много кино поколения напред. Нещо повече. За своята дълга актьорска кариера мистър Сталоун се "намърда" в образа на безброй други силни и безпощадни мъжаги, които раздаваха справедливост на големия екран с вярата, че понякога (твърде често дори) насилието е оправдано. 

Преди броени дни пък бе премиерата на екшън лентата Непобедимите 2 ("Expendables" 2), където, освен като актьор, Слай се изявява и като сценарист. Горещо ви препоръчваме да гледате филма, заслужава си :)

outnow.ch

Днес Сталоун продължава да впечатлява почитателите си с добре поддържаните си мускули. О, да! Рамбо не остарява или поне трудно би могъл да мине за дядо...

justjared

Само преди седмица-две актьорът показа релефното си тяло и многобройните си татуировки, докато си почиваше на яхта във Франция.

Всъщност, това бе първата ваканция на Сталоун със семейството му след трагичната загуба на първородния му син - Сейдж. През юли последният бе открит мъртъв в дома си, а причините за смъртта му все още се доизясняват.

Иначе казано, Слай преживява труден период, но преминава през него като истински мъж. Заобиколен от красивите си дъщери, той изглежда спокоен и щастлив.

justjared

Да прибавим още, че може заслужено да се гордее със съпругата си Дженифър Флавин. Подобно на своя мъж, 43-годишната Джен се намира в изключително добра физическа форма, направо – в страхотна! Няма как любимата на Рамбо да не е атлетична, нали?

justjared

Е, ще ги оставим да се обичат и да се конкурират по мускули, а на вас пожелаваме приятна и ползотворна събота =)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май