Диетата на Мария Менунос

Диетата на Мария Менунос

Американката от гръцки произход е една от популярните актриси и водещи в САЩ. Тя винаги е в перфектната форма.

Нейната диета е проста. Тя е базирана на 5 хранения през деня - закуска, леко хапване, обяд, следобедна закуска и вечеря. Тази диета още е базирана на 5 съставки, които са подбрани от един от водещите диетолози в САЩ Харли Пастърнак. Тя е подвластна на правилото 75/25, тоест тя се храни 75% здравословно и 25% от храната и е глезотии.

Нейната диета е разделена на 3 фази. Първата фаза 3 шейка, 2 леки закуски и много ходене. Тази фаза се отнася от 1-вия до 5-тия ден на диетата. Следващите 5 дена нейното меню се състои от 2 шейка, 1 ястие и 1 малка закуска. Още нейната програма включва дълго ходене всеки ден и 3 пъти силова тренировка. 3-тата фаза е в сила след 10-тия ден на диетата. Този период съдържа 1 шейк, 2 основни ястия и 2 леки закуски. През тези дни тя отново ходи или бяга дълго време и прави силови тренировки.

Леките закуски включват зеленчуци или пшеничени кракери. Шейковете, които Менунос си прави са от ябълка и ядки,     от малини и боровинки. Те са вкусни и са много полезни.

Нейният диетолог й е препоръчал закуската да е белтъците на яйцата и зеленчуци, обяда да е пилешко със салата, а вечерята пилешко със задушени зеленчуци.

Прочетете още: Тренировките на Шакира.

Прочетете още: Тайните на Камерън Диаз.

Прочетете още: Закуските на знаменитостите.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април