Тайните на Камерън Диаз

Тайните на Камерън Диаз

Най-важното

Камерън Диаз е една от най-сексапилните актриси в Холивуд. Тя има перфектното тяло и присъства в сънищата на много мъже. Също така тя е пример за много жени, които искат да изглеждат като нея. Ето тайните на нейното перфектно тяло.


Започнете да вдигате тежести. Намаляването на тежестта и увеличаването на повторенията е погрешно твърдение за навлизането във форма. Това смятат треньорите на Камерън Диаз, които й изготвят програма с повече килограми и по-малко повторения. Според треньора на Камерън Диаз Бас, тя трябва да посещава фитнеса 4 пъти седмично.


Увеличете силата на раменeтe си. Ако искате да изглеждате по невероятен начин, трябва да наблегнете на тренировките за рамо. Така смята Бас, който още казва, че трябва да сменяте упражненията, които правите и килограмите. Ако правите по 15-20 повторения, увеличете килограмите и направете 10 повторения.


Бъдете сигурни, че се потите. Една от основните грешки, които допускат жените, когато тренират за дупе е, че не разбират колко калории горят. Ако не усещате паренето по вашето дупе, значи не тренирате както трябва.
Включете ефективни упражнения. Според Бас не е нужно да седите с часове във фитнеса, а да намерите правилните упражнения, които да правите.


Не пренебрегвайте кардиото. Това, че наблягате на силовите тренировки не означава, че трябва да пренебрегвате кардиото. Правете 25-40 минути кардио на ден 4-5 пъти в седмицата.


Това са съветите на треньорите на Камерън Диаз, които тя спазва, за да изглежда по този заслепителен начин.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май