Тренировката на Шакира

Тренировката на Шакира

Най-важното

Шакира е една от най-сексапилните певици в момента. Тя не само пее добре, но винаги танцува по време на клипове и концерти и показва завидно тяло. Дори след раждането на първата й рожба - Милан, тя продължава да е в невероятна форма. Доказателство за това е последната й песен Dare (La La La), която е една от официалните песни на световното първенство в Бразилия.


Тренировките на Шакира са пример за всички дами какво да правят, ако искат да изглеждат по невероятен начин. Нейната тренировка е разделена на 2 рунда, като първия служи за загрявка.


Рунд 1.
Той се фокусира върху долната част на тялото и кардио упражненията. Започнете с динамично повдигане на едното коляно, след това на другото, като упражнението продължава по 30 секунди на крак. Следващото упражнение е малко по-сложно. Трябва да скочите и във въздуха да си ударите петите си. Направете така 15 секунди. Следващото упражнение е ритник напред с опънат крак - правете го 30 секунди. Почивката между сериите е 20 секунди. Повторете 1-вия рунд 2-3 пъти преди да преминете към следващия.


Рунд 2.
Той представлява кръгова тренировка. Правете упражненията едно след друго без почивка. Направете 3 завъртания като имате почивка 2 минути между завъртанията. Започнете с вдигане на коляното по 30 секунди на крак, след това е подскока с удрянето на петите, подобно на загрявката, само че този път за 30 секунди. Следващото упражнение отново е от първия рунд - ритането напред с изпънат крак. След това седнете и започнете да се движите настрани, като движението идва от кръста ви. Правете това упражнение 30 секунди. След това застанете в поза за лицева опора, когато сте долу, плъзнете едната си ръка напред, после другата. Това е 1 повторение, направете 15. Последното упражнение е патешкото ходене.


Правете тази тренировка 2 пъти дневно, препоръчително е рано сутрин след като сте станали и преди вечеря.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април