Тайните на протеиновите шейкове

Тайните на протеиновите шейкове

Сигурно сте се чудили дали протеиновите шейкове помагат и дали да продължавате да ги пиете. Ето няколко тайни на протеиновите шейкове.

Помагат за свалянето на килограми. На повечето протеинови шейкове пише, че спомагат в борбата с килограмите. Всъщност те могат да играят двойствена роля - да свалят килограми или да качват килограми. Популярното е твърдението, че шейковете могат да заместят храненето. Но за ваше добро е по-добре да приематe протеините по естествен начин. Вие не можете да оцелеете само на протеинови шейкове, за това не правете тази грешка. Шейковете допълват хранителните вещества на храните, а не ги заместват. Ако искате да отслабнете, няма как протеиновите шейкове да ви помогнат, все едно са магическа пръчица, просто трябва да тренирате повече, а шейковете ще ви помогнат за по-пълноценна тренировка. Някои шейкове подтискат апетита ви, което също може да ви помогне в борбата с килограмите, но като не се храните, може да не приемате други важни хранителни вещества.

Помага в бодибилдинга. Бодибилдинга е наука, а не просто вдигане на тежести. За да достигнете максимална големина на мускулите, трябва да знаете кога да пиете протеиновия шейк. Хубаво е да пиете този шейк малко след тренировка, което ще помогне за възстановяванията на разкъсванията в мускулите. За да постигнете успехи в бодибилдинга не е нужно само да пиете протеинови шейкове, а балансирана и добре подбрана диета.

Прочетете още за фитнес митовете, на които не трябва да вярвате.

Прочетете още за закуските на бодибилдърите.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май