Как се хранят звездите

Как се хранят звездите

Всички знаем, че звездите са обект на интерес. Хората се интересуват от това с какво се обличат, какво ядат и какво правят в свободното си време. Ето няколко съвета, които дават звездите за здравословно хранене.

Раян Лохте. Той е многократен Олимпийски шампион по плуване и е една от легендите в този спорт. Лохте пие протеинов шейк с всяко хранене, защото по този начин увеличава приема на калории. Те са му нужни, за да има енергия да тренира 2 пъти през деня. Освен протеиновия шейк, той често яде яйца,  банани, фъстъчено масло и сандвичи.

Дейвид Бекъм. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид е един от най-известните футболисти. Освен това той е считан за един от най-добрите модели на бельо. Той се храни с много комплексни въглехидрати. Често яде портокали, зеле, соя, карфиол и др. Също така яде храни с голям гликемичен индекс - хляб, ориз и корнфлейкс.

Даниел Крейг. Звездата от последните филми за агент 007 - Джеймс Бонд показва невероятна форма. Тайната му е проста - не приема въглехидрати след 2 часа на обяд.

Тери Крюлс. Бившият състезател по американски футбол е един от най-силните актьори в момента. Той показва перфектна мускулатура. Той е голям фен на протеиновите десертчета и ги складира на всевъзможни места.

Раян Рейнолдс. Актьорът, играл във филмите за "Блейд" яде на всеки 2-3 часа, като по този начин забързва метаболизма си. Той пие креатин, за да увеличава масата си. Той започва деня си с 2 яйца, авокадо и чай или кафе.

Зак Ефрон. Звездата от сериалите на Дисни ченъл е един от най-големите почитатели на здравословната храна. Той често си прави смутита, яде йогурт, спанак, авокадо, бадемово мляко, лимони и др.


Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май