Тренировките на Раян Рейнолдс за "Блейд Троица"

Тренировките на Раян Рейнолдс за "Блейд Троица"

Сигурно сте гледали популярния филм "Блейд" Троица, където Раян Рейнолдс е във върховна форма.

Понеделник - Коремна преса и гърди. Направете 5 серии по 25 повторения на всички упражнения за корем. 1. Започнете с коремна преса, като вдигнете краката си и не ги мърдате и с горната част на тялото се приближавате до краката. 2. Коремни преси на наклонена повърхност с тежести. Тежестите са по избор, Рейнълдс е започнал с 20кг. 3. Вдигайте си краката, като тялото ви е неподвижно. 4. Вземете дъмбел или отидете на уреда за дърпане и правете странична преса. Това му бяха тренировките за преса в понеделник. Сега упражненията за гърди: 1. Лежанка - 8-12 повторения, 4 серии през 60 секунди; 2. Наклонена лежанка на горе - 8-12 повторения, 4 серии през 60 секунди, 3. Наклонена лежанка надолу - 8-12 повторения, 4 серии през 60 секунди, 4. Флайс с дъмбели - 4 серии по 12 повторения през 60 секунди; 5.

Вторник - коремна преса и рамена. За коремната преса: 5 серии по 25 повторения. 1. Коремна преса върху т.нар. "швейцарска топка". 2. Коремна преса на наклонена повърхност със завъртане. 3. Пълзене - застанете прави, след това паднете до лицева опора и след това се вдигнете отново. 4. Отидете на уреда за дърпане, застанете на колене и с ръце хванете уреда и започнете да се навеждате напред. Упражнения за рамена: 4 серии от всяко по 8-12 повторения през 1 минута. 1. Вдигане на лежанка от седнало положение над главата; 2. Вдигане на дъмбели напред, докато сте изправени; 3. Вдигане на дъмбелите настрани с изправени ръце; 4. Наклонете се напред от кръста и хванете 2 дъмбела, след това с прави ръце вдигнете дъмбелите настрани; 5. кофички; 6. Отидете на уреда за дърпане и го хванете с двете си ръце, сгънати в лактите и дърпайте надолу.

Сряда - коремна преса и гръб. Упражненията за преса - 4 серии по 30 повторения. 1. Стоене на крака и лакти с изпънато тяло за 1 минута; 2. странична преса; 3. легнете на земята и си вдигнете краката като първо ги сгъвате, а след това изпъвате. Тренировката за гръб: 4 серии по 12 повторения през 1 минута. 1. Наведете се от кръста и хванете 2 дъмбела и ги вдигайте към вас; 2. набирания, може на уред, може на лост; 3. застанете прави и хванете лоста и го вдигайте от раменете си; 4. гребане.

Четвъртък - коремна преса и крака. Упражненията за корем - 5 серии по 25 повторения. 1. преса на т.нар. "швейцарско кълбо"; 2. преса по наклонена повърхност със завъртане; 3. пълзене, подобно на вторник. Упражненията за крака - 4 серии по 12 повторения. 1. лег-преса; 2. легнете по гръб и с краката си бутайте машината към вас; 3. разкрачка с тежести; 4. клекове; 5. подскоци; 6. упражнения за прасец; 7.

Петък - коремна преса и гърди (подобно на понеделник).

Събота - коремна преса и рамена (подобно на вторник).

Неделя - почивка.

Прочетете за тренировките на Брад Пит преди "Боен клуб".

Вижте тренировките на Скалата за "Херкулес"

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май