Диетата и тренировъчния план на Кайли Куоко

Диетата и тренировъчния план на Кайли Куоко

Най-важното

Звездата от нашумялия сериал "Теория за големия взрив" е може би една от основните причини този сериал да добие такава популярност. Тя винаги е в перфектна форма и не случайно умникът Ленард се влюби в нея още от първия епизод, когато им стана съседка. Искате да научите нейните тайни? Те вече са разкрити.

Тренировките на Кайли са малко странни. Пени, както се казва нейната героиня в популярния сериал, язди кон 4 пъти в седмицата, като понякога то може да достигне до 60 минути. Тя споделя, че това й помага да се отпусне, да намали стреса и да се наслади на природата, която я заобикаля. След като язди, тя се отправя към фитнеса. Тя споделя, че тренировките често й омръзват и постоянно ги скатава. Често вместо да тренира във фитнеса, тя кара колело, което също според нея й помага да се ободри и да намали стреса.

Понякога Кайли обича и да бяга, но това е когато е отегчена от колоезденето и язденето. Тя не е от най-големте фенове на бягането и поради тази причина избягва да го прави. Във фитнеса тя набляга на тренировките без тежести или с леки тежести. Прави много коремни преси - 3 пъти в седмицата. Също така често прави подскоци и различни упражнения за гъвкавост - също 3 пъти, когато прави и коремната преса. 1 ден отделя на тренировка за гърди и ръце и 1 ден отделя на гръб и рамо.

Диетата на Пени. В сериала тя постоянно яде готова храна и пие червено вино, в реалния живот също не се храни по най-здравословния начин. Тя е голям фен на газираните напитки, особено на диетичната сода. Освен тази слабост, тя се храни здравословно. Тя обича сама да приготвя храната си, като набляга на зеленчуците. Често си прави сандвичи за преди и след тренировка, които също са здравословни.

Вижте още: Тайните на Сара Джесика Паркър.

Вижте тренировките за преса на Нина Добрев.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април