Тренировките на актьорите от True blood

Тренировките на актьорите от True blood

Най-важното

Сигурно сте срещали нашумялия напоследък сериал True blood и ви е направило впечатление, че актьорите в този сериал не се срамуват да си показват тялото, което е перфектно. Това е така, защото 3-мата главни актьора тренират като истински професионалисти и са постигнали мечтаното тяло. Ето какви са тайните на 3-мата актьри от популярния сериал.

Раян Куентин. Сигурно няма сцена в сериала, в която Куентин да не си махне тениската и да си покаже плочките. 37-годишният актьор показва перфектно тяло, а тайната му се крие в здравите тренировки. Той не пропуска ден, тренира дори и събота и неделя, а тренировките му продължават от 2 до 3 часа. Той започва винаги с минимум 20 минути кардио, а след това той прави суперсерии. Той е почитател на този вид тренировка и за всяка мускулна група прави различни суперсерии всяка седмица.

Джо Мараниело. Неговата звезда изгрява през 2002г., когато участва в хитовия филм "Спайдърмен", но след това следва застой в кариерата му, през който той е работил различни работи (разносвач, строителен работник и др.). Освен това той започнал да пуши по кутия цигари на ден и да пие големи количества уиски. Няколко години след това той изведнъж спрял с вредните навици и започнал да тренира. Тренировките му помогнали да се върне към актьорството и сега той е един от търсените актьори, а тялото му е перфектно. Той тренира 5 пъти през седмицата, като всеки ден отделя на различна мускулна група - понеделник прави гърди, вторник прави рамо и гръб, сряда прави ръце, четвъртък почива, петък прави крака, а събота прави коремна преса, неделя отново му е почивен ден. Освен това той прави 3 пъти в седмицата кардио.

Стивън Мойер. Той смята себе си за мързелив. Когато тренира, неговия личен треньор постоянно го скастря, че не тренира мотивирано. Въпреки това, Мойер има перфектно тяло и не се свени да го показва по време на сериала. Той набляга на тренировките за коремна преса, защото според него са най-мързеливи.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април