Офисът е изкуство

Или поне - може да бъде ;)
Офисът е изкуство

Кой ви каза, че работното ви място трябва да е скучно, мрачно и неприветливо, а? С шепа креативност, с добро желание и с няколко свежи идеи за нула време бихте могли да го превърнете в комфортно и адски вдъхновяващо кътче.

Истината е, че не само хората с творчески професии имат полза да се трудят в идеен офис. Съгласете се, че почти всеки би бил по-продуктивен, по-способен и по-добър в това, което прави, ако професионалната среда му носи положителен заряд и приятни емоции.

Затова ако на работа се чувствате като в затвор, не се колебайте и в най-скоро време направете няколко промени по интериора. Разбира се, в тази задача би било добре да получите подкрепата на работодателите си или поне уверението им, че няма да ви пречат.

А за да ви вдъхновим да действате, ще ви дадем за пример младия американския дизайнер Долън Геймън. Когато отишъл да работи в настоящото си студио в Чикаго, сладурът бил ужасен от скуката, която властвала там. Странно или не, същата никак не кореспондирала с креативноста на партньорката му Али Мари, с която той започнал да твори съвместно – първо в професионален, а малко по-късно и в личен план (днес са щастливо женени).

Така чаровникът решил да развихри въображението си и за нула време преобразил студиото, вкарвайки в дизайна му живот и цвят.

Наредил по стените собствените си колажи и картини. Готиното е, че те са направени главно от рециклирани материали – от ненужни копчета, части от стари мебели и прочее вехтории, които Геймън грижовно събира от различни места и преобладаващо - от боклука.

Dolan Geiman

Резултат от хитро комбиниране на многобройни техники, еко творбите му са искрено приятни за съзерцание и освежават стените на помещението. В това ще се убедите сами, ако надникнете в галерията.

Dolan Geiman

Долън измайсторил и малка зона за почивка и релакс. Там наредил романтични винтидж столчета, които покрил с меки възглавнички и... Всичко станало просто чудесно!

Можем да предположим, че в студиото на артистичното семейство идеите просто циркулират във въздуха ;) Така че какво чакате? Направете си и вие такъв офис. Не, не е задължително да е същият. Украсете го по ваше усмотрение. Важното е да се чувствате щастливи, трудейки се в него, и престоят в него да ви носи преобладаващо приятни емоции. 

Успех! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май