4 тайни да не се разболявате

4 тайни да не се разболявате

Най-важното

Лятото си отиде и дойде есента, а това е времето на настинки и различни вирусни заболявания. Ако искате да се предпазите от тези неприятни заболявания, трябва да вземете мерки по-рано. Ето 4 трика, които ще ви помогнат да се предпазите от тези заболявания.

Дишайте чист въздух. Не стойте през целия ден в офиса, където има много бактерии и вируси, а когато можете излезте на чист въздух, да се порадвате на последните слънчеви дни. Това ще ви зареди с витамин Д, който подпомага имунната ви система, което ще ви помогне да намалите риска от разболяване през есенния период.

Приемайте витамини. Цитрусовите плодове са идеалния източник на витамини, които ще заздравят вашата имунна система. Но не се ограничавайте с тях, във всички плодове и зеленчуци има много витамини, които ще ви помогнат да намалите вероятността от разболяването с различни вируси.

Мийте си ръцете. Когато времето се развали, на всякъде гъмжи от вируси. Това ще ви помогне да се предпазите от вирусите, които чакат да попаднат в тялото ви и да ви разболеят.

Обличайте се добре. Есента имаме навика да не се обличаме добре, поради отминалото лято. През есента все още не сме прибрали летните дрехи и често подценяваме хубавото време през деня. Това може да доведе до неприятна изстинка.

Вижте още: Съвети за здраве.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
болест здраве превенция

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май