Есенни храни, които помагат за отслабване

Есенни храни, които помагат за отслабване

Най-важното

Ето, че дойде есента. С нея дойдоха и есенните плодове и зеленчуци. Вижте кои от тях са полезни и ще ви помогнат в битката с излишните килограми. Това ще ви помогне да разнообразите диетата си и да набавите различни хранителни вещества.

Цвекло. В този зеленчук се съдържа фитонутриент, който се казва баталаин, който помага на тялото ви по естествен начин да премахне токсините. Когато премахвате токсините от организма си, вие ще успеете по-добре да абсорбирате хранителните вещества. Също така цвеклото ще ви помогне да забързате метаболизма си.

Броколи. В тях има 91% вода, което ви помага да се хидратирате. Също така този зеленчук ще ви помогне да поддържате теглото си в рамки и да приемете важни хранителни вещества като желязо, калций и магнезий.

Круши. В крушите има фибър, чието име е пектин, който помага да премахвате водата от организма и по този начин вие намалявате подуването в стомаха. Също така крушите ви помагат да намалите апетита, което също е добро за вашата диета.

Нар. В този плод се съдържа много голямо количество витамин Ц, който е важен за вашата имунна система с наближаването на настинките и вирусите. Също така според учените от университета в Северна Каролина, този витамин ви помага да изгаряте мазнини.

Тиквени семки. В тях се съдържат мононенаситени мазнини, които подпомагат работата на сърцето и забързват метаболизма. А всичко, което помага на сърцето и подобрява метаболизма ви, е перфектно за вашата диета.

Картофи. За тях няма сезон, но през есента е важно да се приемат. Те са богати на въглехидрати, които ви дават енергия. Също така учените от университета в Северна Каролина са открили, че в картофите има вид нишесте, което ви помага да изгорите мазнините.

Вижте още: Митове за диетите.

Вижте още: Трикове в кухнята за отслабване.

Вижте още: Диета без издънки.

Вижте още: Диета, която ще ви помогне да свалите 3 килограма за 3 седмици.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
диета есенни храни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април