Печени домати

Печени домати

Продукти:

домати – 4, патладжани - 1-2, чесън - 5 скилидки, магданоз - 1 връзка, майонеза - 3 супени лъжици, сол и пипер на вкус

Разрежете доматите напряко на половинки, за да се получат шапчици. Патладжаните нарежете на колелца със средна дебелина и ги изпържете от двете страни. Намажете ги със смес от счукан чесън и майонеза, отгоре наредете половинките домати и ги сложете в загрята до 180 градуса фурна за 20 минути. Подредете готовото ястие в чиния и го украсете с листа магданоз. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Скорпион
24 октомври – 22 ноември