Звездни момичета със зелена мисия 3

Три чаровни природозащитнички
Звездни момичета със зелена мисия 3

Те са красиви, известни и успешни. А на всичкото отгоре се стараят да живеят максимално природосъобразно, в мир със себе си и със заобикалящия ги свят. Ето ви още три холивудски мадами, които са готови на всичко за майката Земя.

Оливия Уайлд

Няма да крием, че страшно харесваме американската актриса. Уайлд стана популярна най-вече с участието си в хитовия сериал "Д-р Хаус", но, едновременно с това, се снима и в немалко големи филмови продукции, с което окончателно доказа таланта си. 

Всеизвестно е, че чаровницата страшно много обича животните (има куче, с което се разхожда всеки ден) и е върл природозащитник и активист.

От години пък води собствен блог – Wild Things, където редовно помества многобройните си еко размишления. Блогът безспорно е доста интересен и полезен, така че ви съветваме задължително да го разгледате ;]

Да прибавим още, че Оливия е веган и не консумира месо и продукти от животински произход. В различни интервюта твърди, че, живеейки по този начин, цели да направи планетата по-хубаво място от онова, което е заварила с раждането си.

Харесваме нейната голяма усмивка и крайно положителния ѝ поглед върху нещата. Може би всички трябва да сме такива, за да променим света към по-добро, а?

justjared

Алиша Силвърстоун

Хм. Сигурно няма да се учудите, ако ви кажем, че Алиша и Оливия са наистина добри приятелки. Двете взаимно се вдъхновяват за редица зелени подвизи. Алиша също е веган и активист и живее в дом, солидно екипиран със соларни панели.

Освен това, актрисата е създател на The Kind Life – онлайн гайд за здравословен и природосъобразен начин на живот. В него Силвърстоун публикува разнообразни веган рецепти и дава полезни здравни и еко съвети. Бихме казали, че в сайта ѝ могат да бъдат открити доста интересни неща, така че прегледайте и него при добра възможност.

justjared

Аланис Морисет

Американската изпълнителка е вегетарианка от 2009 година и върл фен на йога. Когато ѝ се налага да ползва градски транспорт пък, се вози само в автобуси, задвижващи се с био гориво. Освен това, Аланис, заедно с Киану Рийвс, участва като водещ в документалната лента "The Great Warming" (2006 г.) – филм за глобалното затопляне. Изобщо, всеки ден сладураната се старае да допринася с различни постъпки за един по-чист и хубав свят. 

justjared

Браво, момичета! Продължавайте в същия дух, а ние ще се опитаме да следваме примера ви :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април