Те обичат да вървят

Няколко звезди, които често ползват "кракомобила" ;)
Те обичат да вървят

Пролетта официално е тук, приятели. Съветът ни е да я "празнувате" всеки ден до края ѝ. Как? Ами, по най-близкия до ума начин - с постоянни и редовни физически активности на открито. Тичайте, играйте тенис на маса, федербал, футбол... Не забравяйте да използвате "фитнес" уредите в парка – този, например.

И... ходете! Защото, както сме казвали и преди, всяка крачка е от значение. А, за да ви надъхаме да вървите, ще ви запознаем с няколко звезди, които страшно много обичат да се разхождат.

Дано те ви послужат като добър пример и ви мотивират допълнително да използвате качествено топлите дни на настоящия сезон.

Натали Портман

Чаровната актриса, която се изявяваше като балерина във филма "Черния лебед", ходи по няколко часа на ден. За да усложни тренировката, Натали носи на ръце сладкото си момченце Алеф, което скоро, през юни, ще навърши годинка.

Към днешна дата, щастливата мама изглежда спокойна и в добра форма  =) 

justjared

Оливия Уайлд

Оливия, която стана популярна на широката публика с участието си в хитовия сериал "д-р Хаус", е необикновено красива! Усмивката, погледът и цялостната визия на тази жена излъчват тонове чар, няма спор.

А в различни интервюта красавицата споделя, че може да върви с километри, без да спре. Обаче, харесва споделените разходки, защото сама ѝ е скучно. Затова се разхожда предимно с приятели или често извежда смешното си куче, което, ако питате нас, има спешна нужда от фризьор.

justjared

Джейк Гиленхал

Въпреки че Джейк не е сред любимите ни актьори, трябва да признаем, че той наистина е адски секси мъж. Е, напоследък сякаш умишлено се опитва да се загрози – вижте, например, каква брада е пуснал =)

justjared

Като оставим тази подробност настрана, сладурът е наистина страстен фен на ходенето. С раница на гърба и със слушалки на ушите, Гиленхал може да обикаля цял ден из Манхатън – един от най-здравословните квартали на Ню Йорк, според наскоро проведена класация. Браво, Джейк! 

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май