Фитнес уреди в парка: пейката

Която ще ви помогне да изпълните едно готино упражнение за корем
Фитнес уреди в парка: пейката

Най-важното

А тук вижте още една пейка с фитнес предназначение =) 

Тази сутрин зимата отново ни напомни за присъствието си – уви, пак валя сняг. Но колкото и да се опитва да ни уплаши, не може. Усещаме, че пролетта е близо, на една ръка разстояние, така че ще изчакаме търпеливо пристигането й (дано не се забави твърде много, де).

Междувременно, вече събрахме куп идеи за спортуване на открито: от самостоятелна джогинг сесия до споделено ритане на топка. Нещо повече, задължително ще използваме забавните "спортни" уреди в парка и най-вече един от тях. Пейката!

Ако си мислите, че тя е създадена с една-едничка цел, грешите. Освен за сядане и мързелуване, с нейна помощ могат да се извършват куп прекрасни упражнения.

А само след ред разстояние ще ви покажем едно от тях. Сигурни сме, че то ще ви хареса много. Не се съмнявайте, че въпросното движение ще ви позволи да поработите върху коремните мускули, и, ако го изпълнявате редовно, много скоро ще подобри силата на пояса. 

Стана ли ви интересно? Ами, вижте го:

  • Седнете на пейка и отпуснете гръб на облегалката й. Сега вдигнете краката така, че те да образуват с тялото ъгъл около 45 градуса. За повече стабилност, се хванете с две ръце за седалката. Тук вижте как.
  • После, без да свивате крайниците в коленете, приближете ги максимално към гърдите. Не си причинявайте болка обаче, молим ви!
  • Накрая върнете краката в изходно положение. И ето ви едно повторение. Направете още 10-15, почините и реализирайте още една серия, по желание.

Е, вече знаете какво да правите, когато времето се постопли. А съвсем скоро ще ви запознаем с още готини упражнения, за които, сигурни сме, дори не сте подозирали. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май