И замириса на море, а ти все още си с шкембе!

До началото на лятото остават две седмици, размърдай се
И замириса на море, а ти все още си с шкембе!

Когато за първи път заговорихме за шкембето ти, имаше десет седмици до началото на лятото. Сега остават само две. Няма да те питаме какво си правил през цялото това време. Просто ще кажем, че ако то е било по-малко или равно на нищо, ще трябва да се примириш с естествения пояс и да си го замъкнеш на морето.

Това обаче не значи, че все още нямаш възможност да се включиш в предизвикателството ни и да потренираш с нас, пък било то и за да залъжеш гузната си съвест. Или пък, за да си спечелиш една от трите ни чудесни награди, осигурени от магазините за спортна екипировка Сандекс Спорт. Те са под формата на една пудовка от 16 кг, един комплект разглобяеми дъмбели от 15 кг и втори комплект дъмбели от 10 кг. Можеш да ги видиш в действие в следните тренировки, които заснехме и ще продължаваме да заснемаме в рамките на инициативата:

Тръстери

Обръщане и пуш преса

Суинг

Хай пул

Бърпи

Бърпи с лицева опора

Мъжемелачки

Комплекс "Майско слънчице"

Комплекс "Една втора"

Ако изведнъж ти се е дотренирало или просто искаш да си спечелиш нещо тежичко, направи си една спротна снимка или видеоклип и ги публикувай на фен-страницата ни във фейсбук. Ще разбереш дали печелиш на 24 юни, когато на случаен принцип ще изтеглим трима късметлии. С пълните правила на играта можеш да се запознаеш тук.

Дерзай, пък ние ще ти стискаме палци, пудовки и дъмбели!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 3
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 3
    от Не е посочен | 07.06.2013 | 15:15
    Отговор на коментар #1 от : Ето такива неща осмислят цялата ни работа. Ние ви благодарим за доверието и затова, че се грижите за себе си :)
  • 2
    от Не е посочен | 07.06.2013 | 15:14
    И ако мога да си позволя да предложа още едно добро упражнение за коремната мускулатура - Планински катерач :)
  • 1
    от Не е посочен | 07.06.2013 | 15:01
    Благодаря Ви за клиповете! От днес добих смелост да започна бърпи с лицева опора, поради факта, че само от 2 месеца и половина започнах с лицевите опори :) днес направих 3 повторения по 10, надявам се след още месец да стигна до 20 :) Хубав и усмихнат ден :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май