Прогони шкембето с: Комплекс „Майско слънчице“

Да подишаме тежко в края на този приказен месец
Прогони шкембето с: Комплекс „Майско слънчице“

Веселият май отива към своя край край и затова реших поредната доза тормоз от цикъла "Висящо шкембе не ходи на море" да е посветена на него и неговото нежно и обичливо слънце.

Така както лъчите на майското слънце галят очите и кожата, така настоящият комплекс ще погали белите дробове и сърцето ви. Той се състои все от упражнения, които сте правили в рамките на нашето предизвикателство (правили сте ги, нали така?!), затова няма да навлизам в излишни подробности. Само ще ви насърча да минете през Сандекс Спорт, за да си вземете като нашата пудовка и да преминете към действие.

Встрани от техниката, в самото изпълнение няма нищо сложно. Направете по пет повторения от всяко едно от изобразените движения и без да почивате започнете отначало. Продължете в същия дух, докато мускулите или дъхът ви не ви изневерят. Постарайте се до вас да има някой, който да брои общия брой кръгове, които сте направили, защото вие едва ли ще бъдете способни на подобна концентрация. Осигурете си поне 2 дни за възстановяване след първата тренировка и направете следваща, в която се стремете към увеличаване на броя кръгове минимум с един. Продължете в същия дух, докато не стигнете до 10 последователни кръга.

Спомняйте си за майското слънчице с псувни на уста. Споделете с нас въпросните псувни или пък тренировъчните си снимки и видеа във фейсбук, а ние ще ви включим в нашата игра, от която се печели нелошо тренировъчно оборудване.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април