Хранителни добавки за: парти герои

Да, всички онези шарени и шумни симпатяги, които предпочитат да си лягат рано... сутрин
Хранителни добавки за: парти герои

Пиете ли си витамините и минералите? Добре, чудесно, а знаете ли от кои от тях конкретно имате нужда в момента?

Да, това може да бъде въпрос с повишена трудност. Вероятно се досещате, че организмът ви се нуждае от определени ценни вещества, взависимост от начина ви на живот. Вече дадохме някои препоръки на пушачите, а сега ще помогнем и на парти феновете ;)

Нощните птици

Бихме ги посъветвали да спят от време на време през цялата нощ, а не призори, но по себе си съдим, че това няма да помогне, така че...

Взимайте: силен коктейл от мултивитамини, добавете и синбиотик по избор към тях.

Защо? Схемата е позната: след дълъг ден в офиса пропускате физическата активност, за да се видите с приятели за бърза вечеря или за "по едно". Често първият вариант продължава във втория ;) Изходът е сходен: недоспиване, неконтролируем глад, махмурлук, липса на енергия и концентрация.

inm.comКафето на следващия ден по-скоро ще влоши ситуацията. Фреш или кисело мляко биха имали полза, но голяма доза витамини и минерали буквално ще ви върне от земите на зомбитата.

Недостатъчният сън, в комбинация с обезводняването след употреба на алкохол, което често подценяваме, и не добре балансираното меню могат да доведат до сериозен срив в организма, особено през пролетта. За това компенсирайте с повече магнезий и цинк + В-комплекс.

Синбиотиците пък (комбинация от про- и пребиотици) ще засилят съпротивителните сили на организма и ще подпомогнат работата на храносмилателната система.

Изберете: консултирайте се с личния си лекар, но ви препоръчваме да не се доверявате на масовите разтворими мултивитамини. Насочете се по-скоро към таблетки, и то със спортна насоченост – обикновено те съдържат всичко необходимо, за да се справите и с най-дългия парти сезон.

С храната: плодове и зеленчуци – зелени, червени, жълти и каквито още ви попаднат пред очите. Не се лишавайте и от кисело мляко, но от истинското ;) И не на последно място: пийте вода, все едно животът ви зависи от това!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април