Празничната трапеза не може без...

... манджите на FitWell.bg ;)
Празничната трапеза не може без...

Много сме умни, няма що! В този материал ви посъветвахме да си спретнете вкусна вечеря, по случай днешните празници, но пропуснахме да ви кажем каква точно. Е, да, знаем, че сте пълни с кулинарни идеи и, че ще се справите сами, но... Нали едно от редовните ни задължения е да ви помагаме в готвенето?!

Затова запретваме ръкави и бързаме да поправим допуснатата грешка. Как? Като бръкнем смело във виртуалната готварска книга на FitWell.bg и извадим от там няколко вкусни специалитети, адски подходящи за "трифон-зарезанската" ви (а може би и с аромат на любов?) трапеза.

Знаете, че това не е първото празнично меню, което подготвяме за вас. Така че, надяваме се, убедили сте се вече, че може да ни имате абсолютно доверие относно избора на храна. Та, вижте какъв е той този път :) 

За предястие: Зелената супа на Краси

Сготвих я преди време на колегата Кирил Русев, защото беше болен и исках да му помогна да оздравее по-бързо. Не знам дали добрите ми намерения пожънаха търсения резултат, но господин Русев много хареса ястието ми.

А цветът на същото е зелен, защото в него може да откриете любимите ми зеленчуци – броколите. Освен че са вкусни, те са пълни с полезни нутриенти, а самата супа – крайно засищаща и ароматна.

За основно ядене: Бонфилето на Киро

Бих искала да ви кажа, че господин Русев ми върна жеста и няколко дни по-късно също ми сготви, но ще трябва ви разочаровам =) Цялата истина е, че добрият ми колега трудно би могъл да ме изненада с гозба, тъй като просто съм вегетарианка. А както ви е добре известно, Киро има тайно влечение към приготвянето на специалитети от свинско месо.

Затова неговото невероятно бонфиле е специално за вас – всички вие, които също обичате Прасчо, но по-възможност - сервиран в чинията ви ;) 

За десерт: Тортата на Руслана

Руслана РусеваДа, ама трябваше да си направите въпросния сладкиш вчера. Защото, уви, той се нуждае от време, за да стане вкусен и подлудяващ сетивата.

Е, нищо, де. За следващия празник ще знаете как да постъпите. Сега ви остава единствено да си запишете необходимите продукти и бързо да преминете на резервния вариант, който е:

Шоколадовата супа на Мирелка

Отново супа, но каква! Направена от най-романтичния продукт на земята - шоколада, тя ще ви пренесе в едно друго измерение. На насладата, забавленията и интимността, където, упс!, ние нямаме място.

Но преди да ви оставим, нека ви напомним, че днешното питие е ароматно греяно вино, приготвено с любов от Петя. Че какъв по-добър избор на напитка от този в деня на лозарите, а?

Е, нека ви е сладко! Изкарайте си чудесно, а ние ви обещаваме и занапред да се грижим за празничното ви настроение и трапеза.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април