Фитнес паркур. Паркур фитнес?

Деймиън Уолтърс се завръща и този път си води компания
Фитнес паркур. Паркур фитнес?

Предполагам, че малко след изобретяването на силата, са се появили два вида човеци. Едните са забавлявали себе си и останалите чрез овладяването на титанични тежести. Другите просто са владеели телата си. Ние тук обичаме всичките проявления на силата и затова избягваме да засвидетелстваме предпочитания към единия или другия вид... само че Деймиън Уолтърс ми е голяма слабост.

Този младеж не само умее да се движи като нинджа-демон, но и не спира да измисля все по-забавни начини да ни доказва, че ние никога няма да бъдем като него. Този път удоволствието от този факт е тройно по-голямо, защото към Деймиън се присъединяват двама други фрийрън чешити с извънземен произход - Тимъти Шийф и Грег Таунли.

Видеото се нарича Do You Even Lift? – една фраза, която се превърна в нещо като мийм през последните 5-6 години години и общо-взето се използва, за да постави под въпрос тренировъчния стаж и фитнес-познанията на човека, към когото е адресирана. В случая употребата й е повече от саркастична, защото тримата атлети определено знаят какво правят и изобщо не се притесняват да използват уменията си, за да обругаят подобаващо залата, в която се предполага, че обикновените хора ходят, за да правят тривиални неща като бутане от лежанка, сгъване за бицепс и по някое друго привеждане на скрипец, защото плочките, нали...

Малко след това нещата стават трудни за описване, затова по-добре гледайте.

А вие колко Грег Таунлита бутате на лежанката? Елате да ни се похвалите във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май