Фитнес за най-малките. И през есента

Спортувайте с малчуганите си редовно и през по-хладния сезон
Фитнес за най-малките. И през есента

Първият учебен ден дойде! Искрено желая на всички хлапета приятно, весело и ползотворно завръщане в класната стая.

Скъпи родители, честит празник и на вас :) Знаете че, човек учи през целия си живот, така че и вие имате повод да се чувствате по-особено днес, в по-приповдигнато настроение.

Едно е ясно: следващите няколко месеца ще бъдат натоварени както за калпазаните ви, така и за вас. Но сме убедени, че ще се справите с всичко. Съветът ни обаче е винаги да намирате време за съвместни спортни инициативи.

inm.comЕтo как:

  • Планирайте фитнес заниманията си с хлапетата предварително. След или преди вечеря – не е важно къде ще позиционирате общите игри в графика. Важното е да ги има и да са повече.
  • Използвайте всяка добра възможност да поспортувате с малчуганите на открито. Хубави и топли дни ще има още много, не се съмнявайте. Пригответе си идеи за състезания и детски олимпиади, ще ви трябват.
  • Не разчитайте на физическото възпитание, което децата ви ще получат в училище. Ако разполагате с финанси, запишете разбойниците си на подходящ за възрастта и темперамента им спорт. Същият ще им позволи да изразходват енергия и ще поддържа здравословното им състояние. 

Е, действайте :) Иначе, в приближаващата есен няма нищо притеснително. Жълто-оранжевият сезон е прекрасен, не смятате ли? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май