Тренировката на: Гуинет Полтроу

Актрисата се доверява на тренировъчните подходи на Трейси Андерсън
Тренировката на: Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу е една от малкото блондинки, които са не просто красиви на големия екран, но имат специфично присъствие и всепоглъщащ чар. А и 40-годишната актриса става видимо по-красива, напук на времето, което означава изключителни гени.

Обаче Гуинет признава, че не разчита на природата и на положително стечение на обстоятелствата в грижата за себе си и своето семейство. Освен, че готви постоянно, тя и спортува много...

752467justjared.buzznet.comТренировката

Звездата от поредицата екшъни "Железният човек" не крие, че физическото натоварване е задължителна част от ежедневието й. От доста време насам тя се доверява на тренировъчните методи на Трейси Андерсън – фитнес-гуруто на Холивуд, на чиито съвети се доверяват Никол Ричи, супермоделът Каролина Куркова, Къртни Кокс, Дженифър Лопес, Мадона и др.

Гуинет често помага на Трейси и участва в нейните фитнес проекти. Преди време демонстрира част от тренировката си в DVD, а двете дори се появиха заедно на последната корица на американското издание Redbook.

Актрисата споделя, че се стреми да следва метода на трениране на Андерсън постоянно. Той включва 6 тренировки седмично, всяка от които трае минимум час. Упражненията в сесията се менят често, като от огромно значение са повторенията – колкото повече, толкова по-добре. Използват се малки допълнителни тежести и кардиото е задължителен елемент от програмата.

Все пак Полтроу признава, че понякога е твърде заета. "Има дни, в които не мога да отделя повече от 15 минути за тренировка. Тогава просто правя малко йога или пилатес, хайкинг, разхождам се с децата си или плувам. Дори 15-минутно раздвижване, което да ускори пулса, се брои", обяснява актрисата.

Тя не пропуска да отбележи, че, след раждането на сина си, именно Трейси и нейният тренировъчен подход й помагат да се справи с натрупаните през бременността килограми. Оттогава актрисата се чувства все по-добре в кожата си.

А ние не можем да отречем, че Гуинет наистина изглежда прекрасно и може да бъде вдъхновение за всяка жена, която иска да изглежда по подобен начин на 40.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май