Повдигнете дупето с 5 упражнения

Лесни и ефективни!
Повдигнете дупето с 5 упражнения

Повдигнатото и добре оформено дупе е мечта на всяка жена, която иска да изглежда секси и да се чувства комфортно в собствената си кожа.

В случай, че работата ви е свързана предимно със седене на стол, то със сигурност се нуждаете от малко, но ефективни упражнения, с които да постигнете отлични резултати.

Предлагаме ви 5 упражнения, които ще повдигнат дупето и в същото време ще забързат метаболизма ви и ще имат невероятен стягащ ефект на краката. Известният треньор Autumn Calabrese ви гарантира, че в рамките на 21 дена, благодарение на тези 5 лесни упражнения ще забележите чувствителна разлика по начина по който изглеждате.

Времето, което ще ви е необходимо да отделите няма да надвишава повече от 10 минути, така че не се колебайте и се залавяйте за работа!

Упражненията изпълнявайте по 15-20 пъти, а като приключите ги повторете отначало още два пъти.

1589336Mitch Mandel

Това на пръв поглед лесно упражнение играе отлична роля за забързване на метаболизма. Още през първите секунди ще почувствате високото натоварване, което може да се сравнява с кардио тренировка.

1589333Mitch Mandel

Отлично упражнение от балета, което ще стегне и повдигне дупето ви и в същото време ще има невероятен ефект и върху краката ви.

1589332Mitch Mandel

С това упражнение ще се погрижите както за дупето и задната част на краката, така и за цялостния тонус на тялото.

1589334Mitch Mandel

Повдигнете дупето в буквалния смисъл на думата и ще сте изненадани колко ефективно е това упражнение след около 21 дни. Не си го спестявайте!

1589335Mitch Mandel

Целият цикъл от упражнения трябва да завършите именно с това комбинирано упражнение, което ще се погрижи за добре оформени, красиви и издължени бедра и сетгнато дупе.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април