Сдобийте се със стегнато дупе за две седмици

Лесни упражнения за добро самочувствие
Сдобийте се със стегнато дупе за две седмици

Лятото наближава и все по-ясно излиза в съзнанието ви факта, че ще слагате прилепнали по тялото дрехи, чиято лека материя ще издава до колко стегнати са задните ви части.

Не сте закъснели, ако искате да се приведете в отлична форма за горещите месеци. Успехът ви ще е на лице буквално за две седмици с лесна за изпълнение система. Имайте предвид, че и тук храненето е в основата, ако искате да получите по-привлекателно тяло.

Започнете, като премахнете от диетата си захарта и пиете много вода. Стегнатото дупе зависи и от типа на вашето тяло. В случай, че имате меки, гладки задни части, то по-бързо ще се справите с предложените упражнения. Докато по-големия обем ще изисква сериозно постоянство от ваша страна, за да изградите добра мускулатура.

Преди да преминете към изпълнението на програмата затоплете добре тялото с 10 минути бърз ход или джогинг. Направете 5 минути почивка, след което в продължение на 20 минути редувайте бързо тичане с бавно ходене. Разпределете времето равномерно, така че преди системата да имате 5 минути почивка.

Предлагам ви 5 упражнения. Изпълнявайте всяко едно от тях на максимално темпо в продължение на 20 секунди и редувайте с 10 секунди почивка.

1. Жабешки подскоци

Започнете вашите жабешки подскоци от клек с прибрани крака, на пръсти с изправен гръб. Дръжте раменете си добре изпънати назад с изправена глава, така че да вижте точно къде ще се приземите след скока. Ръцете поставете от двете страни на колената. Отскочете, като водещи в случая са ръцете. При приземяването се пригответе за следващия жабешки скок.

2. Стъпки

Изберете свободна пейка в парка или дивана в дома си. Нека височината да е малко по-ниска от коляното ви. Поставете единия крак на пейката, стегнете стомаха и се отблъснете от пода, като прехвърлите цялата тежест върху крака на пейката, дивана. Изправете се като същевременно сгъвате свободния крак във въздуха и го повдигнете нагоре, след което го поставете до другия. Използвайте ръцете си, за да поддържате баланс. Повтаряйте, като редувате краката.

3. Клекове със стъпка напред

Изправете се и сложете краката един до друг, направете стъпка напред с десния крак. Бавно пренесете тежестта върху него, като изпълните клек, така че левия ви крак да доближи максимално близо земята. Гърбът дръжте изправен, а ръцете отпуснати до тялото. Изправете се и направете следващата стъпка.

4. Глутеус Мост (Повдигане на таза и седалището от тилен лег)

Легнете на пода поставете ръцете до тялото, краката свийте в колената и поставете на пейка, стол или диван. Стегнете корема и гърба, така че да усещате тялото си стабилно. Повдигнете таза и седалището си нагоре. Балансирайте с ръцете си. Когато достигнете най-високата точна задръжте за секунда и отпуснете тялото в изходно положение.

5. Клек с подскок

Поставете ръцете на тила и разперете лактите си. Направете половин клек, след което отскочете рязко нагоре. При всяко приземяване започнете със следващият клек.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април