Искате секси крака? Тренирайте с Трейси Андерсън

Разнообразието в сесията ще ви подари изящни долни крайници
Искате секси крака? Тренирайте с Трейси Андерсън

Трейси Андерсън е известен американски фитнес експерт и персонален треньор на млечен път от  холивудски звезди, като се почне от Гуинет Полтроу и се стигне до Дженифър Лопес.

Русата симпатяга е бивша танцьорка и върл фен на "безброй" повторенията с малки тежести. Освен това има строга концепция по отношение на разнообразието в спортната подготовка. На мнение е, че, за да е полезен един комплекс от упражнения, той трябва да се обновява на всеки 10 дни.

"Ако преследвате видими фитнес резултати, задължително изгонете скуката от програмата си, проповядва Трейси. "И включете повече играчи - мускулни групи, в нея", напомня още блондинката.

Спокойно може да се доверите на нейната стратегия, ако искате да се сдобиете с красиви и стегнати крака.

"Едни и същи упражнения, повтаряни в продължение на седмици, едва ли ще повлияят положително върху дизайна на долните ви крайници", напомня мис Андерсън. "Налага се непрекъснато да изненадвате мускулите им и да ги изправяте пред различни, всеки път – по-трудни предизвикателства", казва още тя. 

Трейси, разбира се, има любим комплект от движения за божествени крака. А днес ще ви запознаем с едно от тях. Пробвайте го и споделете с нас, ако то ви хареса:

  • Заемете позиция за лицева опора - на колене, обаче. С дъмбел във всяка ръка, направете едно повторение (Повече за лицевите опори може да прочетете тук!). 

  • Върнете се в изходно положение. Вдигнете едната тежест над главата и я избутайте напред, като едновременно с това изпъвате съответстващия крак хубаво назад. За да реализирате движението, ще трябва леко да завъртите торса. Ето така.

  • Заемете пак стартова позиция и направете още една лицева опора. Повторете същото и с другата ръка.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май