Звезден фитнес пример: Хейдън Пенетиер

Свежа, здрава и позитивна
Звезден фитнес пример: Хейдън Пенетиер

Чудите се от къде ви е толкова позната тази мадама? Ама, разбира се! Това е мажоретката със свръхестествените способности Клеър Бенет от нашумелия американски сериал "Герои" ("Heroes").

В реалния живот симпатичното миньонче се казва Хейдън Пенетиер и, освен актриса, е модел и певица.

Към настоящия момент, чаровницата се изявява в телевизионния мюзикъл "Нашвил", който се излъчва от октомври тази година по ABC.

А някои могат да се сетят за нея дори покрай името на украинския боксьор Владимир Кличко, на когото бе гадже до преди около една година :)

Въпреки че не сме особено впечатлени нито от актьорските, нито от музикалните ѝ умения, трябва да признаем, че 23-годишната дама изглежда в наистина добра физическа форма.

Ето как блондинката поддържа фигурата си:

Тренировката

В съвсем прясно интервю за сп. SELF Хейдън признава, че откакто е напуснала Холивуд, за да се снима в новия мюзикъл, вече не чувства необходимост да бъде "слаба като клечка". Споделя, че стандартите за красота в Нашвил са други: "Тук на пищните мадами се гледа с уважение", разказва Пенетиер.

Макар и преосмислила отношението към тялото си, красавицата продължава да спортува редовно с хъс и желание. Но, паралелно с това, гледа да си осигурява и солидна доза релакс и спокойствие.

"Преди тичах по 1 час всеки ден, което беше прекалено голямо физическо натоварване за мен. Сега гледам да не се насилвам толкова много. Така или иначе, покрай работата съм физически активна 16 часа в денонощието. Затова когато се прибера вкъщи, разпускам с чаша вино или с хубава книга, на свещи."

Хейдън плува, посвещава се на хайкинг приключения или ходи на пилатес минимум два пъти седмично. Любимото ѝ упражнение е това :)

Храната

00cb2015-ba98-5b19-e13b-3b2958d6b8d4justjaredПреди време актрисата била вегетарианка, но днес не е.

Казва, че безмесният хранителен режим не ѝ се отразил много добре: "Чувствах се без тонус непрекъснато", не крие. 

Сега си позволява от всичко, в умерени дози. Сутрин, например, може да хапне бъркани яйца със зеленчуци, на обяд – риба или пиле (отново в комбинация със зеленчуци). А перфектната вечеря за нея е... сушито.

"Ако реша да съгрешавам с определена храна, гледам да го правя сутрин. Че после, през деня, да изгоря излишните калории. Да бъда здрава е мое основно задължение и, не! – не смятам да умирам от глад.

Съжалявам, но не мога да преживявам само на салати", шегува се разкошницата.

Браво, Хейдън! Харесваме отношението ти към здравето ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май