Екстремни атлети от миналото

Правят акробатични номера по небостъргачи и самолети...
Екстремни атлети от миналото

Неотдавна наблюдавахме с носталгия и възхищение случаи, в които госпожите и господата от миналото са се наслаждавали на доста интересни спортове. Сега, благодарение на няколко архивни фото кадъра, отново ще станем свидетели на фитнес номера, които можем да определим едновременно като вълнуващи, спиращи дъха, забавни и безразсъдно смели. Напред!

Кой въобще би си помислил, че авиацията е нещо скучно? Всеки от нас е мечтал да лети – я на самолет, я с ракета, я с парашут, я със силата на мисълта. Фотографията по-горе обаче изправя мозъка и сетивата ни пред ново предизвикателство – защо пък да не летим и да играем тенис едновременно?

Не смея да предполагам как ентусиастите от снимката са задържали топката близо до себе си, но на кого му пука дали въобще е имало такава, щом тези оригинални хора са успявали да запазят равновесие и самообладание на такава височина? Моля ви, погледнете ги само – толкова са увлечени от играта, че даже не обръщат внимание на ширналата се под тях гледка.

На тази снимка виждам как белите екипи на двамата мъже са изглеждали стотици пъти по-ярки под слънчевите лъчи! А елегантните каски, красящи главите на смелчаците, несъмнено са запазили прическите им безукорни, напук на влиянието на стихиите там горе! Ехеей, свобода, здравееей!

Знам, че ви се дощя да яхнете самолета, но нека изпуснем парата за момент, похапвайки с главата надолу.

www.damncoolpictures.com

Че какво толкова? Щом те го могат, значи го можем и ние! След години тренировки, естествено :) Но сега повече ме човърка един друг въпрос – дали вкусът в устите на тези мускулести хора не се е преобръщал лекичко?

Надявам се, че съм внесла доза свежест и адреналин в неделното ви утрото, но... Преди да сте тръгнали да правите кълбо назад от Черни връх към Бай Кръстьо и да скачате с пудовки от лифта, ви каня да разгледате още малко "опасни" фотоси в галерията.

Защото на мен не ми остана дъх да коментирам повече.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май