Да свалим бързо коремчето

Да свалим бързо коремчето

Най-важното

Отново е време за тренировка. Този път ще сваляме корема. Както знаете това е трудно занимание, защото ви трябва необходимият микс от правилни упражнения, кардио упражнения и правилно хранене. Сега ще ви представя една тренировка, която можете да правите сутринта веднага след като се събудите, 3 пъти в седмицата.

Загрейте или с 10 минути леко бягане, а ако не ви се излиза в дъжда, можете да скачате на въже за 10 минути. По този начин ще направите необходимото кардио за изгаряне на коремните мазнини.

Сега е време и за самите упражнения.

- Легнете по гръб и застанете както е показано на снимката в ляво, след това си изпънете краката както е показано на снимката в дясно. Направете това упражнение 3 серии по 12 повторения с почивка не повече от 30 секунди.
1398388Womensfitness
- Както сте легнали по гръб дръжте краката си във въздуха и се приближавайте към единия, както е показано на снимката. Направете 3 серии по 12 повторения през 30 секунди почивка.
1398386Womensfitness
- Завъртане. Седнете на земята и започнете да въртите торс си както е показано на снимката. Отново направете 3 серии по 12 повторения, през 30 секунди, като 1 повторение е завъртането на 2 страни.
1398387Womensfitness
- Дъска. Направете това популярно упражнение в продължение на 60 секунди, 2 или 3 пъти.

След като направите тези упражнения е време за закуска. Трябва да е нещо енергийно, без да предизвиква напълняване. Може да е плодове и зеленчуци, мюсли, овесени каши, варени яйца или други храни, от които не ви се подува стомаха. С тази програма само след 2 или 3 седмици ще видите бързо, че има промяна.

Вижте още: Перфектната тренировка за крака.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
корем преса тренировка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май