22 съвета да станете по-силни (II част)

22 съвета да станете по-силни (II част)

Най-важното

Всеки иска да е силен и да показва мускули, но не на всеки му се отадава. Не всички правят правилните неща по време на силовите тренировки. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да станете по-силни.

9. Правете клек-подскок преди тренировка за крака. Това упражнение ще ви помогне да загреете всички мускули преди упражнение за долната част на тялото. Това ще ви помогне да сте по-гъвкави и мускулите ви стават по-податливи за тренировка.

10. Правете мост на загрявка. Мостът ще ви помогне да станете по-гъвкави в гърба и кръста, място, което е трудно да се огъвкави.

11. Разтърсвайте си мускулите след тренировка. Това ще помогне на мускулите да се отпуснат и ще успеете да направите следващото упражнение. Също така ще намалите вероятността от контузия.

12. Сложете лед между сериите. По този начин ще намалите болката и разкъсванията на мускулните влакна и ще успеете да завършите тренировката без контузия.

13. Използвайте талк. Това ще ви помогне да имате по-добро сцепление и щангата няма да ви се изплъзва и ще успеете да вдигнете повече килограми.

14. Загрейте с повече килограми от първата ви серия. Това ще ви помогне да добиете представа за килограмите и ще подобрите силата си.

15. Носете колан. Коланът, който предпазва кръста ви при големи тежести ще ви помогне да увеличите килограмите и ще се чувствате по-спокойни, защото намалявате вероятността от травма.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
сила съвети фитнес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май