Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми

Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми

Най-важното

Още по темата

Сигурно сте пробвали много тренировки в борбата си с килограмите. Ето една 3-минутна кръгова тренировка, която ще изгори калории и ще ви помогне в борбата с килограмите. Тази тренировка съдържа 5 упражнения и тя е разделена на 2 нива - начинаещи и напреднали.

1. За начинаещите са обикновени клекове, а за напредналите, келк-подскок.

2. За начинаещите е обикновена лицева опора, а за напредналите е лиева опора и после едната ръка я опъвате над главата и се подпирате на другата ръка, позната още като Т-лицева опора.

3. За начинаещите е напъти, а за напредналите е напът със смяна на краката с подскок.

4. За начинаещите трябва да се подпрете на лактите и ходилата си и тялото ви да е изправено и да стоите така, а за напредналите ходене на ръце. То се прави като застанете прави и се наведете и с ръцете пълзите малко по малко докато не стигнете до позиция за лицева опора и след това с краката по същия начин се доближавате до ръцете.

5. За начинаещите е т.нар. изкачване на връх. Заставате в поза за лицева опора и като не мърдате ръцете си започнете да движите краката по начин, по който бихте бягали срещу наклон. За напредналите трябва да застанете отново в поза за лицева опора, и започнете да движите колената си напред и на страни, подобно на упражнението за начинаещи, но движението трябва да е на страни.

Направете тази кръгова тренировка  3 пъти, като всяко упражнение се прави по 30 секунди през 30 секунди почивка. А почивката между сериите е 3 минути.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Вижте още: Чудовищна тренировка с дъмбел.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май