Хип - хоп йога тренировката на Рийз Уидърспун

Сладката Рийз знае как да се грижи за себе си
Хип - хоп йога тренировката на Рийз Уидърспун

Папараците са свикнали да тичат в парка почти всеки ден с актрисата Рийз Уидърспун и вероятно на повечето от тях вече доста им е омръзнало да го правят.

Те обаче имат право на избор що се отнася до тренировките на любимката си, защото от известно време тя упорито посещавала курсове и по хип хоп йога - програма, която  комбинира класически йога пози с енергична и доста танцувална музика. 

"Само след няколко месеца тренировки, Рийз се чувства значително по-тонизирана от преди", разказва инструкторът на актрисата – Матю Рейс. "Тъй че папараците могат да продължават да я преследват с камерите си – никога не е изглеждала по-добре!", допълва със задоволство той. 

Тренировката: 

Когато не пътува, а е в Санта Моника, Калифорния, Рийз си подарява 90 минути хип-хоп йога два пъти седмично. В студиото, в което тренира, звучи всякакъв стил музика – от рок до хип-хоп, като песните се сменят всеки ден.

През първия час позите се редуват само след няколко вдишвания и издишвания, а през последните 30 минути темпото се забавя и се изпълняват упражнения за гъвкавост и разтягане.

Доказателство за прогрес:

"Всеки в курса прави по 10 лицеви опори между позите", обяснява Матю. "В началото Рийз ги правеше на колене. Сега изпълява пълната серия и никога не сяда след това", допълва той.

Нейната любима поза:

Застанете с крака, разтворени на нивото на таза. Направете напад с левия крак напред (така че бедрото да е успоредно на пода) и опънете десния крак назад. Поставете лявата ръка на постелката от вътрешната страна на левия крак. Завъртете торса надясно и изпънете дясната ръка към тавана, с длан, насочена надясно. Задръжте 30 секунди и повторете в другата посока. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май