Фитнес уреди вкъщи: възглавницата отново

За по-забавни напади
Фитнес уреди вкъщи: възглавницата отново

Най-важното

  • Когато правите напади, дръжте торса изправен и се фокусирайте върху движението нагоре и надолу. Така ще успеете да упражните и по-добър натиск върху земната повърхност с предния си крак, което от своя страна ще ангажира мускулите в по-голяма степен.

 

  • Постарайте се да опрете задното коляно максимално близо до центъра на тежестта ви. Мислете за това като за втора стратегия, която ще ви помогне да се движите по-скоро във вертикала, отколкото в хоризонтала. 

Из "18 съвета за по-ефективна тренировка" (част 2) 

Много е горещо и не ви се спортува на открито? Ами, добре. Тогава останете у дома и съберете сили поне за упражнението, което ще ви покажем след ред разстояние.

Не се съмнявайте, че то ще ви позволи да поработите върху седалищните и бедрените мускули и, като цяло, реализацията му ще ви накара да се почувствате страхотно.

Готови ли сте?

  • Най-напред, заемете изправен стоеж, с разкрач на широчината на таза. На две-три крачки разстояние пред вас хвърлете една възглавница. Много добре, супер!
  • Сега направете напад с десния крак напред и грабнете възглавницата от пода. Ето така. П-е-р-ф-е-к-т-н-о!
  • После се изправете и, ползвайки опората само на левия крак, вдигнете десния и го свийте в коляното така, че бедрото му да застане успоредно на пода. Едновременно с това, изпънете хубавичко ръцете над главата (с възглавницата в тях). По този начин.
  • Задръжте така за едно вдишване и издишване, направете напад отново напред и върнете възглавницата в изходна позиция. Това е едно повторение. Реализирайте още 5 за всеки крак. 

Ето, че отново се възползвахте от т. нар. от нас домашни фитнес уреди. Браво на вас! Продължавайте в същия дух и не забравяйте, че разнообразието в тренирането е важна част от физическата ви подготовка. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април