Тип-топ с фитнес топка 6

Тренирайте с швейцарската любимка и през лятото
Тип-топ с фитнес топка 6

Ура! За радост на мнозина лятото е тук, макар и неофициално. Иначе казано, време е за емоционални плажни приключения, за заслужена почивка и за размазващи релакс удоволствия.

В този ред на мисли, предполагаме, че вече сте се снабдили с нов модерен бански костюм, така ли е? Браво! За да изглеждате още по-секси в него обаче, ви препоръчваме през настоящия сезон да не преустановявате тренировките. Обратното. Спортувайте редовно, за да оформите и поддържате страхотна фигура, готова за разголване във всеки един удобен момент ;)

А, за да сме ви полезни, ще ви покажем още едно хубаво упражнение, което може да изпълнявате с помощта на фитнес топка. То ще ви предостави чудесна възможност да поработите върху т. нар. аддуктори или мускулите, намиращи се от вътрешната страна на бедрата.

inm.comХайде, не губете време, ами реализирайте въпросното движение:

  • Легнете на една страна върху удобна постелка, с кръстосани пред тялото ръце. За да стане по-лесно, може да облегнете глава на едната ръка, а другата сложете пред гърдите на постелката, както е показано на снимката. 
  • Сега стиснете голяма фитнес топка между краката си и бавно я повдигнете към тавана, стараейки се да отлепяте само бедрата и дупето от земята. За повече стабилност стегнете коремните мускули. Супер! 
  • Накрая върнете швейцарката любимка в изходно положение и, хоп!, това е едно повторение. Направете 10-15 и съберете сили за още две серии.

Ами, готово! Не забравяйте, че фитнес топката може да ви бъде страхотен партньор в тренирането ;) Ето така също.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май