Застанете на показалец. Правете лицеви!

Знаем, че не можете. Но Сие Гуейжон може, и още как
Застанете на показалец. Правете лицеви!

Понякога се случва така, че ние последни разбираме за великите неща, които се случват по широкия бял свят. Докато се опитваме да убедим нежната половина от неговото население, че няма да се счупят, ако направят няколко лицеви опори, някъде там един човек забожда показалец в земята и навърта десетки повторения с лекотата, с която в момента натискам бутончетата по клавиатурата си.

Името на този човек е Сие Гуейжон (стискам палци оскъдните ми познания по китайски да не са ми изневерили в транслитерацията). На 8 декември миналата година китаецът поставя световен рекорд по лицеви опори на 1 пръст в рамките на 30 секунди. Бройката е 41. Четиридесет и една!

Педантът в мен напира да подчертае, че формата на господин Гуейжон е далеч от перфектна, но в следващия момент се сеща, че дори и с двете си ръце не е способен на подобен подвиг. Не знам как виждате нещата, но мен показалецът ме боли само, като го гледам.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 22.03.2012 | 16:08
    Рядко казвам, че не мога да направя дадено нещо, но това наистина не мога го направи колкото и да ми се иска, най-много да си счупя пръста.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май