Понеже е петък и го караме лежерно, в края на работния ден смятам да ви предложа нещо адски вкусно за гризкане.
Препечете си филийки, дами и господа – от какъвто хляб искате, на котлон или в тостер. Няма значение! Ще се вържат перфектно с петъчната ви вечеря и ще обогатят кулинарните ви изживявания.
Нещо повече, преди да излапате прилично затопления от двете страни хляб, внимателно го натъркайте целия с една скилидка чесън (може и с повече).
Така филийките ви ще станат още по-вкусни, не се съмнявайте. А пък и чесънът е добър приятел на здравето, така че получавате 2 в 1.
Междувременно, влезте тук и тук, за да си откраднете още няколко идеи за препечени вкусотии.
Е, дерзайте! И не забравяйте да споделяте с нас малките си кулинарни тайни – ще ви бъдем изключително благодарни.
Добави коментар