Шарени и на тренировка

За повече настроение в спортуването
Шарени и на тренировка

Казвала ли съм ви, че четвъртък е любимият ми ден? Е, вече знаете. Харесвам го по много, лични, причини, а една от тях е, че прилича на мен ;) Един такъв забавен е, интересен и пълен с хубави емоции. Празник!

А днес го отбелязах отново, като го започнах с широка усмивка. Сложих и най-готиния си шал – най-шарения от всички. И изведнъж ми стана адски весело на душата.

Всъщност, вече не знам кое точно провокира доброто ми настроение – предпоследният ден от работната седмица или пъстрият ми аксесоар... Вероятно и двете, по малко.

За пореден път обаче, си дадох сметка, че цветното облекло оказва чудно въздействие върху цялостното себеусещане. Затова съветът ми е да се обличате шарено колкото се може по-често и даже – на тренировка. Защото, бъдете сигурни, това ще ви направи много по-продуктивни в сесията (и не само) и ще ви донесе тонове спортно вдъхновение. Още повече, че е пролет – сещайте се за дрескода.

NYCPretty В този ред на мисли, нека ви покажа как се е пременила за спорт Кристин Бибо Хер – популярна американска стилистка, бивш моден редактор и създателка на готиния блог NYCPretty.

Сладураната е съчетала в уникална цветна комбинация няколко забавни дрешки + спортни обувки на известни фитнес брандове. И така, съвсем целенасочено, се е превърнала в дъга. Виждате сами - от външния вид на мадамата блика радост, енергия и здраве.

Разбира се, избраната от нея екипировка е доста скъпа. Но спокойно! Вие също може да бъдете шарени на тренировка, без да жертвате финансовата си сигурност. Просто потърсете по-евтина алтернатива на веселото облекло и ще постигнете същия ефект, не се съмнявайте.

Внимание обаче: не е нужно да се превръщате в шутове. Основната идея е да вкарате настроение в тренирането.

А, за да ви вдъхновя да го направите, ще ви поканя в галерията, за да разгледате свежите предложения на Кристин. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май