Супермаска за запазване на тена

Подхранва, хидратира и освежава. Лятото продължава!
Супермаска за запазване на тена

Бананите са супер, да знаете! И са полезни не само за вътрешно приложение, но и за външно: правят чудеса за кожата и косата :)

Е, сега пак смятаме да вид дадем една идея за домашна маска за лице с тяхно участие, но този път – специално за края на лятото.

Точно сега е моментът, в който лицето ви се нуждае от специално внимание, тъй като жегата и епизодичните водни забавления изсушават кожата и нарушават снабдяването й с хранителни вещества. Пък и този приятен, златист блясък е толкова секси, че ще бъде супер да го задържите, нали? :)

Добре, ето от какво имате нужда:

половин банан

inm.comполовин авокадо

1 чаена лъжичка мед, колкото по-чист, толкова по-добре

С три суперхрани какво друго може да се забърка, освен супермаска, а?

Така, че намачкайте с помощта на вилица авокадото и банана и ги изсипете в блендер. Добавете меда и разбийте до получаването на хомогенна смес. Ако плодовете не са достатъчно узрели, може да добавите още малко мед, за да втечните леко микса.

Оттук нататък е лесно: намажете обилно лицето и деколтето и оставете да престои 15-20 минути. Вероятността да чуете "ном-ном-ном", докато кожата ви се "храни" е голяма... После измийте с топла вода и избягвайте огледалото, за не се заслепите сами от себе си :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април