Как да ни забележат на плажа

Ако искате да впечатлите с нещо повече от атлетично тяло...
Как да ни забележат на плажа

Лятото е сезонът, в който носим най-малко дрехи, а плажът е мястото, където сме си направо по бельо. Ако се чувствате уверени в тялото си и сте готови да се отдадете на почивка под слънчевите лъчи, трябва да сте наясно с някои неща. Атлетичното тяло наистина привлича вниманието, но това достатъчно ли е? За да не останете незабележими и да отстоявате стила си, дори когато сте почти без дрехи, ние ви предлагаме няколко лесни стъпки, към които да се придържате. И тогава всички погледи ще бъдат приковани към вас.

Впечатлете с бански

Тук нямаме предвид да изберете някакъв атрактивен модел в искрящи, привличащи вниманието цветове. Банският трябва да бъде съобразен с фигурата преди всичко. По-пълните дами, които искат да скрият това-онова, могат да се доверят на т.нар. цял бански. Материята, от която тези плажни костюми се правят, ще ви стегнат в областта на талията и ще повдигнат бюста ви. Банските с долнище с висока талия също могат да поприкрият нежеланите килограми. Но трябва да бъдете внимателни – можете да получите нежелана "украса" по тялото си от местата, скрити под банския. За да е равномерен тенът, е необходимо да направите 2-3 посещения на солариума. По този начин "разликата" ще е по-лесна за прикриване, а и кожата ви ще бъде подготвена за слънчевите лъчи.

1531782Thinkstock/Guliver

Ако пък сте надарени в областта на бюста, избягвайте бански, чиито горнища нямат презрамки. Те ще утежнят допълнително гърдите ви и ще ги направят да изглеждат увиснали. Горнищата тип "триъгълничета" и тези, наподобяващи сутиени, са най-подходящи за дамите с голям бюст. Избягвайте подплънките, а заложете по-скоро на ефирни модели, без допълнения. Ако банският е съобразен с фигурата, цветът и моделът ще свършат останалото, за да създадат усещане за премереност и стил.

Не забравяйте аксесоарите

Дори и на плажа. И не, нямаме предвид само слънчевите очила и шапката – те са задължителни. Тук става въпрос за колиета, гривнички и пареота. За да допълните плажната си визия, не пропускайте да заложите на любимите си аксесоари. Много актуални това лято са златните татуировки, огледалните очила, римските сандали и гумените чанти, които подхождат на всяка плажна визия. Освен това е важно да оставите грима вкъщи - той само ще запуши порите и ще доведе до появата на неприятни черни точки и акне. Ако много държите да имате нещо по себе си, водоуствойчива спирала за подчертаване на очите ще ви свърши работа. Вземе предвид факта, че солената вода и пясъкът ще разрушат маникюра и педикюра ви. Затова заложете на гел-лак или гел върху ноктите, които ще останат непокътнати по време на почивката ви.

1531794Thinkstock/Guliver

Визите на плажа са като тези в ежедневието - едновременно индивидуални и различни. Бански с висока талия, в изчистени цветове, си подхожда със сламена шапка, ретро очила, дълго колие и бляскави сандали с камъчета. Шарените бански с искрящи, неонови цветове, добре се съчетават с рапърски шапки, огледални очила, гривнички с мъниста, къси, дънкови панталонки и римски сандали. Дамите, които са заложили на цял бански, могат да допълнят визията си с широкопола шапка, очила в стил "Закуска в Тифани" , парео, съобразено с цвета на плажния костюм и сандали с камъчета.

Това, разбира се, са примерни визии и всеки трябва да се "облече" на плажа според предпочитанията си. Но само бански никога не е достатъчен – аксесоарите са задължителни, за да приковете погледите на всички върху вас. Разбира се, важно е да се знае границата, за да не се преминете от "със собствен стил" в "прекалено много кич", а и да не остане разлика върху кожата.

1531787Thinkstock/Guliver

А как да подготвите самата кожа за слънчевите лъчи, можете да разберете тук.

ключови думи:
бански

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април